Apple School Manager

En simpel, webbaseret portal, hvor it-administratorer kan implementere iOS-, iPadOS-, macOS- og tvOS-enheder fra samme sted. Når den bruges med en løsning til administration af mobile enheder (MDM), kan administratorer konfigurere enhedsindstillinger og købe og distribuere apps og bøger. Apple School Manager arbejder sammen med SIS (Student Information System) og SFTP, så administratorer kan oprette konti med skolens deltagerlister og fag.

I Apple School Manager kan IT-administratorer indstille klasser til Skolearbejde og slå rapportering af status for studerende til. Se Brugervejledning til Apple School Manager.