tid brugt

Den tid, en elev har brugt på at arbejde på en aktivitet i Skolearbejde på sin iPad. Skolearbejde rapporterer kun tidsforbrug på aktiviteter i statusrapporterende apps, når disse apps er aktive (vinduet er forrest), og din skole har slået funktionen Elevstatus til i Apple School Manager. I øjeblikket er det kun appen Podcasts, der rapporterer tid, der er brugt på aktiviteter, når den ikke er aktiv.