Scan et dokument

Når du scanner papirdokumenter, konverterer Skolearbejde dokumenterne til evalueringer, du derefter kan bruge som opgaveaktiviteter eller nye evalueringer.

1. Tryk på Scan dokumenter, og anbring derefter dokumentet i kameraets synsvinkel på din enhed.

Hvis din enhed har Autofunktion slået til, bliver dit dokument automatisk scannet, når kameraet kan tage billedet. Hvis du har brug for at scanne manuelt, skal du trykke på knappen Lukker eller trykke på en af lydstyrkeknapperne.

2. Træk i hjørnerne for at justere størrelsen på det scannede dokument, og tryk derefter på Behold scanningen.

3. Du kan scanne flere sider, som du kan føje til dokumentet, og trykke på Gem, når du er færdig.