Safari-forslag

Siri analyser den måde, du bruger din enhed på, for at give dig personlige forslag og bedre søgning

Siri lærer den måde, du bruger dine enheder på, for at tilpasse din oplevelse. Siri bruger de oplysninger, der opbevares på din enhed, f.eks. din browserhistorik fra Safari, e-mails, beskeder og kontakter samt oplysninger fra andre installerede programmer, til at give dig forslag i Spotlight, Slå op, Minder i Fotos m.m. Du kan se hele listen med de funktioner, som Siri tilpasser til dig, i Siri-forslag og anonymitet i Systemindstillinger.

Tilpasningen synkroniseres mellem dine enheder og krypteres fra start til slut

Siri synkroniserer på en sikker måde disse oplysninger mellem dine enheder, så du får samme oplevelse på dem alle. Synkroniseringen krypteres fra start til slut.

Nogle oplysninger sendes til Apple uden at være knyttet til dig for at gøre forslag og søgeresultater mere relevante.

I nogle tilfælde, f.eks. når du bruger Siri-forslag i Spotlight, Slå op eller Safari, kan der blive sendt generelle emner, du er interesseret i, og som Siri har lært, til Apple for at gøre dine søgninger mere relevante. Disse interesseområder (f.eks. madlavning eller basketball) hjælper os med at give dig mere relevante søgeresultater. Vi bruger teknikker, der tager hensyn til anonymitet, til at fjerne tilknytningen til dig.

Ud over disse interesseområder sender din enhed også dine søgeforespørgsler, forslag, du har valgt, og relaterede data om din brug til Apple, når du udfører en søgning, så Apple kan behandle forespørgslen. Oplysningerne er ikke knyttet til dig. Der sendes ikke søgeresultater, der viser arkiver og indhold på din enhed.

Hvis du har slået Lokalitetstjenester til på enheden, sendes enhedens lokalitet til Apple med henblik på at give dig mere relevante anbefalinger. Søgninger efter almindelige ord og udtryk kan blive videresendt fra Apple til et søgeprogram. Disse søgninger opbevares ikke af søgeprogrammets udbyder. Hvis din enhed kan få adgang til abonnementstjenester til musik- og video, sendes oplysninger om navnene på abonnementstjenester og typer af abonnementer muligvis til Apple for at levere mere relevante musik- og videoforslag til dig. Dit kontonavn, dit kontonummer og adgangskoden til din konto sendes ikke til Apple. Lokalitet, søgeudtryk, dine interesser og brugsoplysninger, som sendes til Apple, vil kun blive brugt af Apple til at gøre forslag mere relevante og til at forbedre andre Apple-produkter og -tjenester.

Du bestemmer og vælger

Du kan vælge, at apps ikke længere skal bidrage til at gøre Siri personlig. Gå til Systemindstillinger, klik på Siri, og vælg derefter Siri-forslag og anonymitet. Fravælg afkrydsningsfeltet ud for en app.

Hvis du ikke ønsker, at Siri-forslag skal sende dine oplysninger til Apple, kan du slå Siri-forslag fra. Det gør du i Systemindstillinger ved at vælge Spotlight og fravælge afkrydsningsfeltet Spotlight-forslag og Tillad Spotlight-forslag i Slå op. Safari-forslag kan slås fra i Safari. Åbn Safari, vælg Safari-menuen, og vælg Indstillinger, klik på Søg, og fravælg derefter Inkluder Safari-forslag.

Du kan slå Lokalitetstjenester fra for Siri-forslag. Det gør du ved at åbne Systemindstillinger, klikke på Sikkerhed & anonymitet, vælge Lokalitetstjenester på fanen Anonymitet, vælge Oplysninger ud for Systemtjenester og derefter fravælge Lokalitetsbaserede forslag. Hvis du slår Lokalitetstjenester fra på din enhed, sendes din præcise lokalitet ikke til Apple. For at kunne levere relevante søgeforslag bruger Apple muligvis IP-adressen på din internetforbindelse til at anslå din omtrentlige lokalitet ved at matche den til et geografisk område.

Oplysninger indsamlet af Apple vil blive behandlet i overensstemmelse med Apples politik mht. beskyttelse af personlige oplysninger, som kan læses på www.apple.com/dk/privacy.