Smart søgefelt

Du kan bruge det smarte søgefelt i Safari som et adresse- og søgefelt og som en genvej til dine favoritwebsteder.

Det smarte søgefelt i Safari, hvor du kan skrive en sides navn eller URL-adresse.

Her er nogle måder, du kan bruge det smarte søgefelt på:

Gå til en webside: Skriv sidens navn eller URL-adresse.

Søgning: Skriv et ord eller udtryk. Mens du skriver, vises Safari-forslag. Vælg et forslag, eller tryk på Retur for at søge efter det, du har skrevet.

Gå til et favoritwebsted: Klik i det smarte søgefelt for at få vist dine favoritwebsteder under feltet. Klik på symbolet for det websted, du vil besøge.

Gentag en søgning: Slet al tekst i feltet, klik på forstørrelsesglasset , og vælg derefter en af de seneste søgninger.