Tastaturgenveje

Tastaturgenveje er taster eller en kombination af taster, du trykker på for hurtigt at udføre opgaver på din computer. Til de fleste genveje trykker du på en kombination af to eller flere taster, eller du trykker på en tast, mens du klikker, trykker eller trækker. Du kan f.eks. kopiere noget valgt tekst ved at trykke på Kommando-C, eller du kan trække emnet, mens du trykker på Alternativ.

Du kan se en liste med genveje ved at åbne menuerne i venstre side af menulinjen. Hvis en menukommando har en genvej, vises den ved siden af kommandoen.

Du kan få oplysninger om de symboler, der repræsenter kombitaster i genveje, i Apple-supportartiklen Genveje på Mac-tastaturer.