Vinduet Påmindelser med påmindelser fra iCloud- og Yahoo-konti.

Flere konti, en huskeliste

Administrer alle dine huskelister i Påmindelser, også hvis de er i forskellige konti, f.eks. iCloud, Exchange, Yahoo eller AOL.

Sådan bruger du påmindelser fra dine internetkonti

Vinduet Påmindelser, der viser en liste med delopgaver.

Gå i dybden med delopgaver

Brug delopgaver, når du vil føje flere oplysninger til en påmindelse.

Sådan føjer du delopgaver til påmindelser

Infovinduet til en påmindelse, der er indstillet til at sende en notifikation på en lokalitet.

Lokalitetsbaserede påmindelser

Få påmindelser, når du ankommer til eller forlader en lokalitet, eller når du stiger ind i eller ud af din bil.

Sådan føjer du en lokalitet til en påmindelse

Alle de Påmindelser-funktioner, der beskrives i denne vejledning, er tilgængelige, når du bruger opgraderede iCloud-konti. Nogle funktioner er ikke tilgængelige, hvis du bruger konti fra andre udbydere.

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Påmindelser ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.