Vælg påmindelser

Du vælger en eller flere påmindelser ved at gøre et af følgende:

• Vælg en påmindelse: Flyt markøren til højre for påmindelsens navn, og klik derefter i det tomme område.

Klik i det tomme område til højre for navnet på en påmindelse for at vælge påmindelsen.
  • Vælg flere påmindelser: Hold Kommandotasten nede, og klik derefter til højre for hver påmindelses navn.

• Vælg flere påmindelser ved siden af hinanden: Klik til højre for den første påmindelses navn, hold Skiftetasten nede, og klik derefter til højre for den sidste påmindelses navn.

• Vælg alle påmindelser på en liste: Vælg en enkelt påmindelse, og tryk derefter på Kommando-A.