betjeningspanel til afspilning

Med betjeningspanelet til afspilning, f.eks. knapperne Afspil, Pause, Spol frem og Spol tilbage, kan du betjene et video- eller lydarkiv.

På Force Touch-pegefelter kan du spole hurtigere eller langsommere frem eller tilbage gennem en QuickTime-film afhængigt af, hvor hårdt du trykker.

Betjeningspanelet til afspilning i QuickTime Player. Langs toppen vises lydstyrkejusteringen og knapperne Spol tilbage, Afspil/pause, Spol frem, AirPlay og Del. Nederst vises afspilningsmærket, som du kan trække i for at skifte sted i arkivet.