Betjeningspanel til afspilning

Med betjeningspanelet til afspilning, f.eks. knapperne Afspil, Pause, Spol frem og Spol tilbage, kan du styre afspilningen af et video- eller lydarkiv.

På Force Touch-pegefelter kan du spole hurtigere eller langsommere frem eller tilbage gennem en QuickTime-film afhængigt af, hvor hårdt du trykker.

Betjeningsmuligheder til lydstyrke, spoling (frem/tilbage) og afspilning af et arkiv på en AirPlay-enhed og ændring af afpilningshastighed.