Pro Display XDR på en Pro Stand set forfra, bagfra og fra siden.

Introduktion til Apple Pro Display XDR

Læs om funktionerne i Pro Display XDR, herunder lysstyrke og kontrast, synsvinkel, referencetilstande, True Tone-teknologi m.m.

Tilslut Apple Pro Display XDR

Den øverste del af Pro Stand med fremhævelse af forbindelsesdelen.

Fastgør Pro Stand

Følg nogle få enkle trin for at fastgøre Pro Display XDR til Pro Stand.

Fastgør Pro Display XDR til Pro Stand

Skærmen drejes mod uret.

Drej skærmen

Læs, hvordan du drejer Pro Display XDR, når den er fastgjort til Pro Stand.

Drej Pro Display XDR på Pro Stand

VESA Mount Adapter set fra oven.

Fastgør en VESA Mount Adapter

Følg nogle få enkle trin for at fastgøre Pro Display XDR til en VESA Mount Adapter.

Fastgør Pro Display XDR til VESA Mount Adapter

Du kan gennemse Introduktion til Apple Pro Display XDR ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du besøge webstedet om support til Pro Display XDR.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.