modstående sider

Modstående sider bruges ofte til boglayout, og når du vil udskrive et dobbeltsidet dokument og indbinde det. Med modstående sider kan du have forskellige sidehoveder og -fødder på venstre- og højresider. Du kan også have forskellige margener, så der er plads til indbindingen.

• Når du vil indstille brug af modstående sider i et dokument, skal du åbne indholdsoversigten Dokument og derefter klikke på fanen Dokument og vælge afkrydsningsfeltet Modstående sider.