indholdsoversigt

Pages-vinduet har indholdsoversigter i venstre og højre side af dokumentet. Du kan se dem på en af følgende måder:

• Klik på knappen Oversigt på værktøjslinjen, og vælg derefter Miniaturer af sider, Indholdsfortegnelse eller Vis vinduet Kommentarer.

• Klik på radioknappen Format på værktøjslinjen for at se betjeningsmuligheder til formatering af det, der er valgt i dokumentet, f.eks. tekst, en figur eller et diagram.

• Klik på radioknappen Dokument på værktøjslinjen for at vise betjeningsmulighederne til formatering af dokumentet – indstil sideretning, størrelse og margener, og tilføj sidehoveder, sidefødder og sektioner i dokumentet.

Bemærk: En åben indholdsoversigt til højre lukkes, hvis du klikker på dens symbol på værktøjslinjen.