værktøjslinje

Værktøjslinjen er rækken af knapper over dokumentet i Pages-vinduet. Klik på knapperne for at se muligheder for at indsætte objekter som figurer, diagrammer og tabeller, for at åbne og lukke indholdsoversigter, for at vise eller skjule miniaturer af sider m.m.

Menulinjen øverst på skærmen med menuerne Apple, Pages, Arkiv, Rediger, Indsæt, Format, Arranger, Oversigt, Del, Vindue og Hjælp. Under menulinjen ses et åbent Pages-dokument med knapperne Oversigt, Zoom, Tilføj side, Indsæt, Tabel, Diagram, Tekst, Figur, Medier og Kommentar på værktøjslinjen øverst.

Du kan tilpasse værktøjslinjen ved at ændre den måde, knapperne vises på, og deres organisering. Hvis du ikke kan se en knap, der beskrives i en instruktion, kan den være fjernet. Du kan tilføje den igen ved at ændre værktøjslinjen igen.

Vælg Oversigt > Indstil værktøjslinje (på Oversigtmenuen øverst på skærmen) for at tilpasse værktøjslinjen.

Tip: Menulinjen øverst på skærmen (over Pages-vinduet) indeholder nogle menuer, der har samme navn som knapper på værktøjslinjen. Disse menuer indeholder ikke altid de samme kommandoer som emnerne på værktøjslinjen. I de fleste tilfælde indeholder menuerne på menulinjen mange flere kommandoer, end der findes på værktøjslinjen.