nøglering

Hovednøglering lagrer adgangskoder til servere, programmer, websteder m.m., så du ikke behøver huske dem alle. Når du lagrer adgangskoden i et Pages-dokument i din nøglering, behøver du ikke indtaste den hver gang, du åbner dokumentet.

Du kan få oplysninger om Hovednøglering og brug af en nøglering ved at vælge Hjælp > macOS-hjælp på Findermenuen øverst på skærmen og derefter søge efter “nøglering”.