indsætningsmærke

Indsætningsmærket er en blinkende lodret streg eller I-markør i tekst, der angiver, hvor det næste tegn, du skriver, vil blive vist.

Du kan anbringe indsætningsmærket i teksten på følgende måder:

• I brødtekst i et tekstbehandlingsdokument: Klik på det sted, hvor du vil begynde at skrive.

• I et tekstfelt eller en figur: Klik på objektet for at vælge det. Hvis objektet allerede indeholder tekst, skal du klikke en gang for at vælge objektet og derefter klikke det sted i teksten, hvor du vil anbringe indsætningsmærket.

• I en tabelcelle: Klik i cellen for at vælge den, og klik derefter der, hvor du vil begynde at skrive.

Når du har anbragt indsætningsmærket, kan du bruge piletasterne til at flytte det.

Du kan ikke anbringe et indsætningsmærke i en eksempeltekst. Når du klikker på eksempeltekst, vælges hele tekstblokken, og du skriver for at erstatte den.