Indholdsoversigten Kommentarer og ændringer

En indholdsoversigt (et lille vindue) i venstre side af Pages-vinduet, der viser kommentarer og registrerede ændringer i et dokument. Du kan vise eller skjule indholdsoversigten og filtrere dens indhold på forskellige måder.

Du åbner vinduet Kommentarer og ændringer ved at klikke på knappen Oversigt på værktøjslinjen og derefter vælge Vis vinduet Kommentarer og ændringer (eller Vis vinduet Kommentarer, hvis ændringer ikke registreres).

Hvis Registrer ændringer er slået til, kan du også klikke på knappen Vis kommentarer og indholdsoversigt med ændringer i venstre side af værktøjslinjen til korrektur for at vise eller skjule indholdsoversigten.