objekt

Et objekt er et emne, du anbringer på en side, herunder billeder (fotografier), tekstfelter, figurer, tabeller og diagrammer. Du føjer et objekt til en side ved at klikke på en af objektknapperne på værktøjslinjen.

Værktøjslinjen i Pages med knapperne Tabel, Diagram, Tekst, Figur og Medier.

Objekter er som standard flydende, så du kan anbringe dem hvor som helst på siden eller i lag sammen med tekst eller andre objekter. Når et objekt er valgt, vises betjeningsmulighederne til formatering til det i indholdsoversigten Format til højre for dokumentet. Du kan føje indhold til objekter og ændre deres udseende.

Du kan også styre, hvordan tekst skal ombrydes omkring objekter. Du kan f.eks. ombryde teksten omkring et objekt eller anbringe objektet integreret, så det er placeret på samme linje som teksten og flyttes sammen med teksten, når du skriver.