skabelonvælger

Skabelonvælgeren viser miniaturer af de skabeloner, du kan bruge til at oprette et nyt dokument. Du åbner skabelonvælgeren ved at vælge Arkiv > Nyt (på Arkivmenuen øverst på skærmen). Du kan se flere skabeloner ved at flytte markøren hen over en række og derefter klikke på venstre- eller højrepilen (på et pegefelt kan du også skubbe hen over rækken med to fingre). Dobbeltklik på en skabelon for at åbne den.

Skabelonvælgeren. I en indholdsoversigt til venstre ses skabelonkategorier, du kan klikke på for at filtrere mulighederne. Til højre vises miniaturer af færdige skabeloner opstillet i rækker efter kategori med Almindelig øverst efterfulgt af Rapporter og Bøger (stående retning). Knapperne Annuller og Opret ses i nederste højre hjørne.