vælg tekst

Gør et af følgende for at vælge tekst, mens dokumentet vises i redigeringsoversigt:

• Vælg et ord: Tryk to gange på det.

• Vælg et afsnit: Tryk tre gange på afsnittet.

• Vælg et emne på en liste: Tryk på dets punkttegn, tal eller bogstav.

• Vælg et tekstudsnit: Tryk to gange på et ord, og flyt derefter trækpunkterne for at inkludere mere eller mindre tekst. Træk ud over slutningen af et afsnit for at inkludere evt. formateringsmærker (kaldet usynlige tegn).

Du kan kun vælge et tekstudsnit inden for det samme område af dit dokument – f.eks. inden for dokumentets brødtekst eller inden for et enkelt tekstfelt, en figur eller en tabelcelle.

Du kan fravælge alle valgte tekstudsnit ved at trykke hvor som helst på siden uden for et valgt udsnit.