genvejslinje

Genvejslinjen vises på iPad over tastaturet. Den indeholder knapper til formatering af skrifter, tilføjelse af tabulatorer og skift, justering af tekst, tilføjelse af fodnoter m.m.

Genvejslinjen på iPad Pro ser lidt anderledes ud end på de andre iPad-modeller.

Et tastatur med genvejsknapper i en række over den øverste række taster.

Hvis du ikke kan se genvejslinjen, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Tastaturer og derefter slå Genveje til.