indholdsoversigt

Pages-vinduet har indholdsoversigter i venstre og højre side af dokumentet. Du kan se dem på en af følgende måder:

• Klik på Oversigt på værktøjslinjen, og vælg derefter Vis miniaturer af sider, Indholdsfortegnelse eller Vis vinduet Kommentarer.

• Klik på Format på værktøjslinjen for at se betjeningsmuligheder til formatering af det, der er valgt i dokumentet, f.eks. tekst, en figur eller et diagram.

• Klik på Dokument på værktøjslinjen for at vise betjeningsmulighederne til formatering af dokumentet – indstil sideretning og størrelse, indstil dokumentmargener, og indstil placeringen af sidehoveder og sidefødder.

Bemærk: Hvis indholdsoversigten til højre er åben, lukkes den, hvis du klikker på knappen til de aktive betjeningsmuligheder på værktøjslinjen. Hvis knappen Format f.eks. er valgt (og betjeningsmulighederne til Format vises i indholdsoversigten), og du klikker på radioknappen Format, lukkes hele indholdsoversigten. Hvis du klikker på knappen Dokument, bliver indholdsoversigten ved med at være åben og skifter til betjeningsmulighederne til Dokument.