vælg hele rækker eller kolonner

Tryk et vilkårligt sted i tabellen for at få vist bogstaver over kolonnerne og tal til venstre for rækkerne, og gør derefter et af følgende:

• Vælg en enkelt række eller kolonne: Tryk på tallet eller bogstavet til rækken eller kolonnen.

• Vælg flere rækker eller kolonner, der er anbragt ved siden af hinanden: Tryk på tallet eller bogstavet til en række eller kolonne, og træk derefter en blå prik hen over tilstødende rækker eller kolonner.

• Vælg rækker eller kolonner, der ikke er anbragt ved siden af hinanden: Tryk på tallet eller bogstavet til en række eller kolonne, tryk på Vælg celler, tryk på flere rækker eller kolonner, og træk derefter en blå prik hen over de ønskede celler (eller tryk på Vælg alt for at vælge alle cellerne i tabellen). Tryk på OK, når du er færdig med at vælge.