dokumentadministration

Dokumentadministrationen er det sted, hvor du kan oprette, åbne og administrere dine dokumenter. Du kan se dokumentadministrationen, når du åbner Pages, og der ikke er nogen åbne dokumenter, og når du åbner appen Arkiver.

Dokumentadministrationen med Gennemse valgt, et link til lokaliteter i øverste venstre hjørne og derunder et søgefelt I øverste højre hjørne findes knappen Tilføj et dokument, knappen Ny mappe, en lokalmenu til at bruge liste- eller symboloversigt og til at filtrere efter navn, dato, størrelse, type og mærke og knappen Vælg. Derunder er der miniaturer af eksisterende dokumenter.

Når et dokument er åbent, går du til dokumentadministrationen ved at trykke på Dokumenter i øverste venstre hjørne af Pages.