Oversigten Miniaturer af sider

Oversigten Miniaturer af sider, der viser en miniature af hver side i dokumentet, findes i en indholdsoversigt i venstre side af skærmen. I denne oversigt kan du flytte rundt på sider og sektioner i et dokument, navigere til en side ved at trykke på miniaturen af siden m.m.

• Slå oversigten Miniaturer af sider til: Skub til højre fra venstre side af skærmen, eller tryk på knappen Oversigtsvalg på værktøjslinjen, slå Miniaturer af sider til, og tryk på dokumentet for at lukke mulighederne.

• Luk oversigten Miniaturer af sider: Skub til venstre gennem miniaturerne.

Oversigten Miniaturer af sider i venstre side af skærmen med en sektion på to sider, en skillelinje og derefter en side i den næste sektion. Over miniaturerne ses knappen Oversigt.