objekt

Et objekt er et emne, du anbringer på en side, herunder billeder (fotos), tekstfelter, figurer, tabeller og diagrammer.

Du kan føje et objekt til en side på følgende måder:

• Med din iPad i stående retning: Tryk på knappen Tilføj på værktøjslinjen, tryk på en af objektknapperne øverst i menuen, og vælg derefter et objekt.

Betjeningsmulighederne til tilføjelse af et objekt med knapper øverst til valg af tabeller, diagrammer, figurer (herunder streger og tekstfelter) og medier.
  • Med din iPad i liggende retning: Tryk på en af objektknapperne midt på værktøjslinjen øverst på skærmen, og vælg derefter et objekt på menuen.

Når du har tilføjet et objekt, kan du trække det til det ønskede sted på siden, føje indhold til det og ændre dets udseende.

Du kan også styre, hvordan tekst skal ombrydes omkring objekter. Du kan f.eks. ombryde teksten omkring et objekt eller anbringe objektet integreret, så det er placeret på samme linje som teksten og flyttes sammen med teksten, når du skriver.