objekt

Et objekt er et emne, du anbringer på en side, herunder billeder (fotografier), tekstfelter, figurer, tabeller og diagrammer. Du føjer et objekt til en side ved at trykke på knappen Indsæt og derefter trykke på en af objektknapperne.

Når du har tilføjet et objekt, kan du trække det til det ønskede sted på siden, føje indhold til det og ændre dets udseende.

Du kan også styre, hvordan tekst skal ombrydes omkring objekter. Du kan f.eks. ombryde teksten omkring et objekt eller anbringe objektet integreret, så det er placeret på samme linje som teksten og flyttes sammen med teksten, når du skriver.