sektion

En sektion er en del af et dokument, f.eks. et kapitel, hvor du kan anvende en anden formatering end i resten af dokumentet. De enkelte sektioner kan f.eks. have forskellige margener, sidenummereringer, sidehoveder, sidefødder og baggrundsbilleder.

Afhængigt af dokumentet kan en sektion indeholde en eller flere sider.

• Hvis dit tekstbehandlingsdokument kun har én side, er det en sektion med en enkelt side. Hvis dit dokument har flere sider, er alle sider en del af den samme sektion, medmindre du specifikt tilføjer flere sektioner i dit dokument.

Du kan se, hvilke sider der er i den samme sektion, i oversigten Miniaturer af sider. Klik på knappen Oversigt på værktøjslinjen, vælg Miniaturer af sider, og klik derefter på en miniature af en side i indholdsoversigten. Der vises en fremhævning bag ved alle sider i den samme sektion.

• I sidelayoutdokumenter er hver enkelt side automatisk en sektion, og du kan ikke opdele indholdet på en side i flere sektioner.