indholdsoversigt

Indholdsoversigten er området til højre dit dokument, hvor du kan vælge indstillinger for dokumentet eller for den tekst eller det objekt, du har valgt i øjeblikket. Indholdsoversigten er synlig, når knappen Format eller Dokument er valgt på værktøjslinjen.

• Når knappen Format er valgt, vises der funktioner i indholdsoversigten til formatering af det, der er valgt i dokumentet. Hvis der f.eks. er valgt tekst, kan du se funktioner til ændring af skrift, tekststørrelse eller format. Hvis der ikke er valgt noget, viser indholdsoversigten funktioner til ændring af det aktuelle afsnit.

• Når knappen Dokument er valgt, vises der funktioner i indholdsoversigten til formatering af dokumentet, f.eks. sideretning og dokumentmargener.

Knappen Format er valgt på værktøjslinjen, og værktøjer for skrift, justering og anden formatering vises i indholdsoversigten til højre for dokumentet.