indholdsoversigt

Indholdsoversigten er området til højre dit dokument, hvor du kan vælge indstillinger for dokumentet eller for den tekst eller det objekt, du har valgt i øjeblikket. Indholdsoversigten er synlig, når knappen Format eller Dokument er valgt på værktøjslinjen.

• Når knappen Format er valgt, vises der funktioner i indholdsoversigten til formatering af det, der er valgt i dokumentet. Hvis der f.eks. er valgt tekst, kan du se funktioner til ændring af skrift, tekststørrelse eller format.

• Når knappen Dokument er valgt, vises der funktioner i indholdsoversigten til formatering af dokumentet, f.eks. sideretning og dokumentmargener.

Knappen Format er valgt på værktøjslinjen, og værktøjer for skrift, justering og anden formatering vises i indholdsoversigten til højre for dokumentet.