objekter

Et objekt er et emne, du anbringer på en side, herunder billeder (fotos), billedgallerier, tekstfelter, video, lyd, figurer, tabeller og diagrammer. Hvis du vil tilføje et objekt på en side, skal du klikke på en af objektknapperne på værktøjslinjen.

Knapperne Tabel, Diagram, Tekst, Figur og Medier på værktøjslinjen.

Du kan lagdele objekter på en side, ændre størrelsen på dem, indlejre dem i et tekstfelt eller en figur (f.eks. anbringe et billede i et tekstfelt) m.m. Du kan også styre, hvordan teksten skal flyde rundt om objekter. Du kan f.eks. ombryde tekst rundt om et objekt eller anbringe et objekt integreret, så det er på samme linje som teksten og flytter sig sammen med teksten, efterhånden som du skriver.