afsnitsformater

Et afsnitsformat er et sæt attributter – f.eks. skriftstørrelse og -farve – du hurtigt kan anvende på et helt afsnit. Hvis du bruger afsnitsformater, får teksten i dit dokument et ensartet udseende. Du kan f.eks. anvende formatet Overskrift på alle overskrifter i stedet for at formatere dem enkeltvist. Pages til iCloud kan også oprette en indholdsfortegnelse baseret på de afsnitsformater, der er anvendt i dit dokument.

Afsnitsformater vises i indholdsoversigten for formatering til højre for dokumentet. Hvis du ikke kan se indholdsoversigten, skal du klikke på knappen Format på værktøjslinjen.

Lokalmenuen Afsnitsformater i indholdsoversigten for formatering. Afsnitsformatet Overskrift med en rød fed skrift er valgt.