Funktionsbrowseren

I Pages til iCloud kan du bruge funktionsbrowseren til at føje foruddefinerede funktioner til en celle eller en formel i en celle. Vælg en tabelcelle, og skriv derefter et lighedstegn (=) for at åbne funktionsbrowseren. Funktionsbrowseren åbnes i indholdsoversigten Format til højre.

Hvis du ikke kan se indholdsoversigten, skal du klikke på knappen Format på værktøjslinjen.

Der vises et lighedstegn i en tabelcelle, knappen Format er valgt på værktøjslinjen, og funktionsbrowseren vises i indholdsoversigten Format til højre. Funktionen Absolut værdi er valgt. Der vises en beskrivelse af funktionen under listen over funktioner.