dokumentadministration

Når du åbner Pages til iCloud, kan du se dokumentadministrationen, hvor du kan oprette, åbne og administrere dokumenter, der er gemt i iCloud Drive.

Som standard viser dokumentadministrationen nyligt åbnede eller overførte dokumenter i Pages-mappen. Klik på Gennemse i indholdsoversigten til venstre for at se alle emner i mappen eller for at sortere indholdet efter dato, type, navn eller størrelse. Du kan søge efter et dokument ved at trykke på Kommando-F (på en Mac) eller Control-F (på en Windows-computer).

Dokumentadministration i visningen til gennemsyn. Knappen Mere (tre prikker) vises i øverste højre hjørne af det valgte dokument. Over dokumenterne er der i venstre side af værktøjslinjen en lokalmenu, hvor du kan vælge at se emner som symboler eller på en liste, og i midten af værktøjslinjen er der knapper til at oprette eller overføre et dokument og oprette en ny mappe. I højre side af værktøjslinjen er der knapper til at hente, samarbejde, e-maile eller slette.

Hvis du vil vende tilbage til dokumentadministrationen, når et dokument er åbent, skal du klikke på knappen Mere på dokumentværktøjslinjen og derefter vælge Gå til mine dokumenter.