dokumentadministration

Når du åbner Pages til iCloud, kan du se dokumentadministrationen, hvor du kan oprette, åbne og administrere dokumenter, der er gemt i iCloud Drive.

Dokumentadministration viser som standard dokumenter, der er redigeret for nylig. Klik på Gennemse (til venstre) for at se alle dine dokumenter, eller klik på Delt, hvis du kun vil se delte dokumenter.

Dokumentadministration i visningen til gennemsyn. Knappen Mere (tre prikker) vises i nederste højre hjørne af det valgte dokument. Knapper, du kan bruge til at oprette et nyt dokument eller en ny mappe og til at uploade eller slette et dokument, vises midt på værktøjslinjen. I øverste højre hjørne kan du se tre knapper, som du kan bruge til at sende feedback, skifte iCloud-program, oprette nye dokumenter og administrere dine kontoindstillinger.

Hvis du vil vende tilbage til dokumentadministration, når et dokument er åbent, skal du klikke på knappen Mere på værktøjslinjen og derefter vælge Gå til mine dokumenter.