Oversigten Miniaturer af sider

Oversigten Miniaturer af sider vises i venstre indholdsoversigt med et miniaturebillede af alle sider i dit dokument. I denne oversigt kan du navigere til en side ved at klikke på miniaturen, eller du kan omarrangere, dublere og slette sider eller sektioner.

Hvis du vil se oversigten Miniaturer af sider, skal du klikke på knappen Oversigt på værktøjslinjen og derefter vælge Miniaturer af sider.

Miniaturer af sider i venstre indholdsoversigt med den valgte side fremhævet i mørk orange og én anden side i samme sektion fremhævet i lys orange.