vælg celler

• Vælg en celle: Klik på det.

• Vælg et udsnit af celler: Klik i en celle, og træk derefter en hvid prik i en retning hen over udsnittet af celler.

Hvis du trækker den gule prik, kopierer du cellens indhold til de rækker, du trækker henover. Hvis du gør det ved en fejl, kan du trække den gule prik tilbage til dens oprindelige placering eller trykke på Kommando-Z på tastaturet for at fortryde handlingen.

• Vælg lignende celler i en pivottabel: Klik på en celle, ctrl-klik, og vælg Vælg lignende celler. Du kan f.eks. vælge en celle i en række med total og derefter vælge Vælg lignende celler for at vælge dem alle.