vælg hele rækker eller kolonner

Klik et vilkårligt sted i tabellen for at få vist bogstaver over kolonnerne og tal til venstre for rækkerne, og gør derefter et af følgende:

• Vælg en enkelt række eller kolonne: Klik på tallet eller bogstavet til rækken eller kolonnen.

• Vælg flere rækker eller kolonner: Klik på tallet eller bogstavet til en række eller kolonne, og træk derefter et hvidt kvadrat for at omslutte rækkerne eller kolonnerne.

• Vælg rækker eller kolonner, der ikke er anbragt ved siden af hinanden: Kommando-klik på tallene eller bogstaverne til rækkerne eller kolonnerne.