genvejslinje

Genvejslinjen vises på iPad over tastaturet, når forventet tekst er slået til. Du kan vise eller skjule genvejslinjen.

Med knapperne på genvejslinjen i Numbers kan du klippe, kopiere, indsætte og dublere tekst. Du kan også gøre tekst fed, kursiv eller understreget.

Hvis du ikke kan se genvejslinjen, skal du skubbe op på det hvide håndtag over midten af tastaturet. Hvis du stadig ikke kan se den, er forventet tekst måske slået fra for tastaturet.