handlingsmenu

Handlingsmenuer indeholder hurtige opgaver, du kan udføre på en valgt tabel, række, kolonne eller celle. Knappen Handlingsmenu vises nederst på skærmen, når du vælger en tabel (knappen til handlingsmenuen til tabeller), række (knappen til handlingsmenuen til rækker), kolonne (knappen til handlingsmenuen til kolonner) eller celle (knappen til handlingsmenuen til celler). Tryk på knappen for at åbne menuen. Mulighederne på menuen skifter, afhængigt af hvad der er valgt.

Hvis tastaturet er åbent, kan du trykke på knappen til handlingsmenuen i øverste højre hjørne for at åbne en handlingsmenu.

Bemærk: Hvis du har modtaget et regneark fra en anden person og ikke kan se handlingsmenuen, kan det skyldes, at regnearket vises i læseroversigt. Tryk på knappen Rediger øverst på skærmen for at afslutte læseroversigt.