vælg flere objekter

Et objekt er et emne, du anbringer i et ark, herunder billeder (fotos), tekstfelter, figurer, tabeller og diagrammer. Du kan vælge flere objekter på følgende måder:

• Hold en finger på et objekt på skærmen, og tryk derefter på de andre objekter med en anden finger. Brug begge hænder, hvis det er lettere.

• Hold en finger på et tomt sted på skærmen, og træk derefter den ramme, der vises, rundt om de objekter, du vil vælge.

• Tryk på et af de objekter, du vil vælge, tryk på Vælg objekter, og tryk derefter på andre objekter, eller hold en finger på skærmen, og træk den ramme, der vises, rundt om de objekter, du vil vælge. Tryk på Vælg alt for at vælge alle objekter på arket. Tryk på OK, når du er færdig med at vælge.

• Hvis iPadOS er installeret på din iPad, og du bruger et Bluetooth-tastatur, skal du holde Skift eller Kommando nede og derefter vælge flere objekter.

Bemærk: Hvis du arbejder med integrerede objekter, kan du kun vælge og redigere et objekt ad gangen.