Funktionsbrowser

I Numbers bruger du Funktionsbrowser til at læse om og indsætte funktioner for at udføre beregninger i regneark.

Du åbner funktionsbrowseren ved at trykke på en celle, trykke på knappen Handlinger til celler i nederste højre hjørne af skærmen, trykke på Ny formel og derefter trykke på knappen Funktioner. Du kan læse om en funktion ved at trykke på Kategorier, trykke på en kategori og derefter trykke på knappen Info ud for funktionen.

Funktionsbrowseren med billedforklaringer til knappen Kategorier og listen med kategorier.