vælg tabelceller, rækker eller kolonner

• Vælg en tabelcelle: Klik i en celle.

• Vælg et udsnit af tabelceller: Træk hen over de celler, du vil vælge.

• Vælg en række eller kolonne: Klik på rækkenummeret eller kolonnebogstavet (hvis det er en oversigtsrække i en kategoriseret tabel, skal du klikke på den tomme firkant til venstre for rækken).

Hvis du ikke kan se rækkenumre eller kolonnetal i venstre side og øverst i tabellen, skal du klikke på tabellen for at få dem frem.

• Vælg en tabel: Klik et vilkårligt sted i tabellen, og klik på firkanten i øverste venstre hjørne af tabellens ramme. Der vises en blå kontur rundt om tabellen for at vise, at den er valgt.