indholdsoversigt

Indholdsoversigten er det område til højre for dit regneark, der indeholder funktioner til redigering af den tekst eller det objekt, der i øjeblikket er valgt på arket. Indholdsoversigten er kun synlig, når knappen Format eller Organiser er valgt på værktøjslinjen.

Når knappen Format er valgt, vises der funktioner i indholdsoversigten til formatering af det valgte objekt eller den valgte tekst. Hvis der er valgt tekst, kan du f.eks. ændre skrift, tekststørrelse eller format. Hvis der ikke er valgt et objekt, og du skriver et lighedstegn (=) i en tabelcelle, vises funktionsbrowseren i indholdsoversigten for formatering, hvor du kan tilføje foruddefinerede funktioner for at udføre beregninger.

Når knappen Organiser er valgt, vises der funktioner i indholdsoversigten til kategorisering eller filtrering af dataene i den valgte tabel.

Knappen Format er valgt på værktøjslinjen, og tabelværktøjer for format, farve og anden formatering vises i indholdsoversigten til højre for regnearket. Knappen Organiser vises til højre for knappen Format på værktøjslinjen.