Funktionsbrowseren

Med funktionsbrowseren i Numbers til iCloud kan du lære om og indsætte funktioner, som du bruger til at udføre beregninger i dine tabeller.

Vælg en tabelcelle, og skriv derefter et lighedstegn (=) for at åbne funktionsbrowseren. Formelværktøjet vises i tabelcellen, og funktionsbrowseren (vist nedenfor) åbnes i indholdsoversigten for formatering til højre.

Hvis du ikke kan se indholdsoversigten, skal du klikke på knappen Format på værktøjslinjen.

Funktionsbrowseren med søgefelt øverst, funktioner efter kategori, knappen Indsæt funktion og information om den valgte funktion.