regnearksadministration

Når du åbner Numbers til iCloud, kan du se regnearksadministrationen, hvor du kan oprette, åbne og administrere regneark, der er gemt i iCloud Drive.

Regnearksadministration viser som standard regneark, der er redigeret for nylig. Klik på Gennemse (til venstre) for at se alle dine regneark, eller klik på Delt, hvis du kun vil se delte regneark.

Regnearksadministration i browsevisning. Knappen Mere (tre prikker) vises i nederste højre hjørne af det valgte regneark. Knapper, du kan bruge til at oprette et nyt regneark eller en ny mappe og til at uploade eller slette et regneark, vises midt på værktøjslinjen. I øverste højre hjørne kan du se tre knapper, som du kan bruge til at sende feedback, skifte iCloud-program, oprette nye dokumenter og administrere dine kontoindstillinger.

Hvis du vil vende tilbage til regnearksadministration, når et regneark er åbent, skal du klikke på knappen Mere på værktøjslinjen og derefter vælge Gå til mine regneark.