regnearksadministration

Når du åbner Numbers til iCloud, kan du se regnearksadministrationen, hvor du kan oprette, åbne og administrere regneark, der er gemt i iCloud Drive.

Regnearksadministration viser som standard regneark, der er redigeret for nylig. Klik på Gennemse (til venstre) for at se alle dine regneark, eller klik på Delt, hvis du kun vil se delte regneark.

Regnearksadministrationen. Billedtekster henviser til knappen Opret regneark, et eksisterende regneark og lærredet til regnearksadministrationen.

Hvis du vil returnere til regnearksadministration, når et regneark er åbent, skal du klikke på knappen Værktøjer på værktøjslinjen og derefter vælge Gå til mine regneark.