tegning

På en iPhone, iPad eller iPod touch kan du oprette en tegning i en note med din finger eller Apple Pencil. Tegninger er meget velegnede, når du vil registrere håndskrevne noter, som du kan søge i på samme måde som al anden tekst. De er synlige på alle dine enheder, når du er logget ind med det samme Apple-id, og Noter er slået til i iCloud-indstillinger.

En tegning på iPhone, der viser håndskrevne noter og håndtegnet grafik.