Samarbejdsplayliste

En mediesamling (f.eks. sange eller videoer), som deles med andre med henblik på samarbejde. Den person, som opretter og deler playlisten, er værten; de personer, som inviteres og deltager i playlisten, er deltagere. Alle kan tilføje, fjerne og ændre rækkefølgen på musik på playlisten og reagere på sangene med emoji.

Samarbejdsplaylister er tilgængelige i macOS Sonoma 14.3, iOS 17.3, iPadOS 17.3 og nyere versioner.