Delt playliste

En mediesamling (som sange eller videoer), der deles med andre, så det er muligt at samarbejde. Personen, der opretter og deler playlisten, kaldes værten. Personerne, der inviteres og deltager i playlisten, kaldes deltagere. Alle kan tilføje, fjerne og ændre rækkefølge på musik på playlisten og reagere på sange med emojis.

Delte playlister er tilgængelige i macOS Sonoma 14.3, iOS 17.3, iPadOS 17.3 eller nyere versioner.